Brandstichting bij kapsalon

woensdag 20 maart 2013

Nieuwegein - In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 maart werd brand gesticht in een kapsalon.

Rond 03.20 uur liep een man op de hoek van de Kruyderlaan enHildo Kropstraat. Daar zag hij dat op de Hildo Kropstraat een zwarteterreinwagen (SUV = Sports Utility Vehicle) met gedoofde verlichting hardwegreed. De auto reed in de richting van de Sluyterslaan. Enkele seconden laterhoorde hij een harde knal en zag dat er brand was bij een kapsalon. De brandweeren politie werden gewaarschuwd en gingen ter plaatse. De brand greep snel omzich heen en de brandweer moest de brand opschalen tot zeer grote brand. Rond05.25 uur gaf de brandweer het sein ?brand meester?.

Getuigenoproep

De politie gaat uit van brandstichting. Aan getuigen en aanmensen die de zwarte terreinwagen op of in de omgeving van de Hildo Kropstraathebben gezien of daar iets anders verdachts hebben waargenomen, wordt verzochtcontact op te nemen met de politie in Nieuwegein op telefoonnummer 0900-8844 ofvia Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein