Boze sportleraar

dinsdag 17 maart 2009

Een 43-jarige sportleraar uit Nieuwegein werd op maandagavond 15 maart heel boos op enkele baldadige meisjes en mishandelde hen. Hij werd aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.
Aan het begin van die avond wordt in een school in Nieuwegein sportles gegeven. Bij de school zijn twee meisjes van 13 jaar uit Nieuwegein en drie jongens aan het spelen. Uit baldadigheid bonsen zij rond 19.20 uur tegen de ramen van het lokaal waar de sportles wordt gegeven. Dan rennen ze weg en verstopten zich. Dit herhalen ze vervolgens enkele malen. Als ze rond 19.40 uur hetzelfde geintje voor de zoveelste keer uithalen, komt de sportleraar plotseling naar buiten. Hij weet de twee meisjes te pakken te krijgen. Hij pakt hen aan hun haren beet en geeft ze enkele klappen en schoppen. De drie jongens rennen de school in en waarschuwen de directrice. Als die naar buiten komt, laat de sportleraar de meisjes los en gaat terug naar binnen. De ouders van de meisjes en de gewaarschuwde politie komen ter plaatse. De meisjes doen aangifte van mishandeling. De politie houdt de sportleraar aan. Hij moet mee naar het politiebureau voor nader onderzoek. De meisjes hebben licht letsel aan onder andere hun hoofd opgelopen. De politie maakt proces-verbaal op.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein