Drietal aangehouden voor vernielen kerstversiering

donderdag 23 december 2010

De politie houdt in de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 december drie verdachten aan op verdenking van openlijke geweldpleging in de wijken De Campen en De Borchen.
Die nacht omstreeks 02.20 uur krijgt de politie een melding over een groepje mensen die in de wijken De Borchen en De Campen kliko s omvergooien en tuinverlichting dan wel kerstversiering vernielen. Agenten gaan op zoek naar de verdachten. Intussen krijgt de politie nog twee meldingen uit De Borchen over kennelijk dezelfde vandalen. Die zijn bezig op de Gravenborch en de Valkeniersborch. De agenten weten de verdachten te traceren en houden hen staande op het bruggetje bij de supermarkt. Het gaat om een 17-jarige jongen en een 19-jarige man, beiden uit Houten en een 18-jarige man uit Heerlen. De agenten lopen met het drietal de route terug. Op diverse plaatsen treffen ze omvergegooide kliko s aan op straat. Her en der ligt afval over de straat verspreid. Ook liggen er kapotgegooide kerstballen op straat en is een vogelhuisje op het dak van een geparkeerde auto gegooid. De agenten laten de verdachten de kliko s weer overeind zetten, het afval weer verzamelen en terug in de afvalbakken doen. Dan moeten de aangehouden verdachten mee naar het politiebureau voor verhoor. De politie maakt tegen het drietal proces-verbaal op.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein