Eigenwijze zwemmer aangehouden

woensdag 24 juli 2013

Nieuwegein - Een man weigerde op dinsdagmiddag 23 juli naar de aanwijzingen van badpersoneel te luisteren.

Rond 15.50 uur zag badpersoneel van zwembad Merwestein aan hetMerweplein dat een volwassen man met een klein kindje van 2 jaar in eenbabyfloat in het diepe zwom. Het personeel vond dit onverantwoord en verzocht deman uit het diepe naar het kinderbad te gaan. Ondanks sterk aandringen van hetpersoneel bleef de man, 23 jaar oud en afkomstig uit Tholen, dit weigeren envond dat hij dat zelf wel uit kon maken. Omdat de Tholenaar tegen de huisregelshandelde, vorderde het personeel hem meerdere malen het zwembad te verlaten.Toen hij dat weigerde, werd de politie gebeld.

Weigering vordering

Agenten gingen ter plaatse en vorderden eveneens de Tholenaarhet zwembad te verlaten. Ook hieraan voldeed hij niet. De agenten besloten hemdaarop aan te houden. Op dat moment liep de verdachte vlug een groep mensen in,die de aanhouding onmogelijk maakten en de agenten insloten. Daarop riepen deagenten assistentie van collega?s in.

Aanhouding

De verdachte kon vervolgens worden aangehouden en geboeid. Omdathij het 2-jarig jongetje, zijn broertje, niet los wilde laten, namen de agentenhen mee naar het politiebureau. Omdat het jongetje niet van zijn broer wildeworden gescheiden, bleef hij bij hem in een ophoudruimte in het politiebureau.Agenten belden de vader. Hij kwam zijn 2-jarige zoontje ophalen. Tegen deverdachte is proces-verbaal voor huisvredebreuk opgemaakt en hij kreeg eenontzegging voor het zwembad. Hij mocht rond 22.00 uur het politiebureauverlaten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein