Lastige jongens in bus

vrijdag 13 maart 2009

De politie heeft donderdagmorgen 12 maart vier jongens aangehouden, die zij zich in de bus vervelend gedroegen en de buschauffeur hadden beledigd.
De 47-jarige buschauffeur stopt die ochtend rond 07.15 uur bij de bushalte ter hoogte van de Vasco da Gamalaan om mensen in te laten stappen. Onder de instappende passagiers bevinden zich ook vier jongens. Bij het instappen doen ze hun vinger over het abonnement. Dan is een deel van het abonnement voor de chauffeur niet leesbaar. De chauffeur maakt daarover tegen een van de jongens een opmerking. Deze knaap vindt het dan nodig om de buschauffeur uit te schelden. De druppel die de emmer doet overlopen De chauffeur besluit om de route te vervolgen. De jongens gaan achterin de bus zitten. De vier knapen zijn zodanig luidruchtig dat andere passagiers daar last van hebben. De chauffeur maakt via de intercom een opmerking over het gedrag van de jongens. Die beginnen dan weer te schreeuwen en te schelden. E n van de jongens maakt ook nog een spugende beweging. Dat is voor de 47-jarige chauffeur de druppel die de emmer doet overlopen. Hij zet de bus stil op de Marco Pololaan en waarschuwt de politie. Passende straf De politie is snel ter plaatse en houdt de jongens aan. Het gaat om twee 13-jarige jongens, n 14-jarige en een 12-jarige jongen uit Utrecht. De politie gaat in overleg met de ouders zorgen voor een passende straf.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein