Man door vuurwapengeweld om het leven gebracht

zaterdag 20 december 2014

Utrecht - Vrijdagavond 19 december werd omstreeks 19.45 uur een dode man aangetroffen in een auto op de Duurstedelaan. Uit eerste onderzoek blijkt de man door vuurwapengeweld om het leven gebracht.

Rond 19.45 uur werd een melding gedaan dat er schoten warengehoord op de Duurstedelaan. Ter plaatse troffen agenten in een auto eenoverleden man, 44 jaar uit Zeist, aan. Er was meerdere keren op de autogeschoten waarbij de man om het leven is gekomen.

Grijze Volkswagen Golf

De dader is weggereden in de richting van ?t Goylaan in eenmogelijkgrijze Volkswagen Golf, type 6. In de omgeving is onder meer met eenpolitiehelikopter gezocht, ook is er een Burgernetbericht uitgegaan. De autowerd niet gevonden.

Het onderzoek naar de toedracht van het schietincident is in volle gang.

Getuigen gezocht

De recherche zoekt getuigen, in het bijzonder een man die tentijde van het schietincident in de buurt liep met twee of drie honden. Iedereendie informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagdte bellen naar de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein