Snelheidsovertreder aangehouden voor bedreiging

woensdag 1 juli 2015

Utrecht - De politie heeft zaterdag 27 juni een 22-jarige automobilist aangehouden voor het bedreigen en beledigen van politieagenten.

Surveillerende agenten zagen rond 20.30 uur een automobilist methoge snelheid over de Marshalllaan rijden. Bij het natrekken van het kentekenbleek de auto niet gekeurd te zijn en moest inbeslaggenomen worden. Zij gaven deman een stopsteken en spraken hem hierop aan. De Utrechter schold depolitieagenten uit en bedreigde hen. Agenten hebben hem aangehouden waarbij deman verzet pleegde. Tijdens het verzet, verwondde hij een van de agenten enraakte hij met zijn hoofd de auto en kreeg een bloedneus. De politieman bleekachteraf een hersenschudding te hebben.

Tijdens de aanhouding ontstond een oploop van mensen die deagenten uitscholden en met voorwerpen begonnen te gooien. Agenten voelden zichin het nauw gedreven en hebben assistentie gevraagd. Twee agenten en eenhondengeleider schoten hen te hulp. Uiteindelijk heeft de politie vieraanhoudingen verricht. Een daarvan was de automobilist. De overige drie (25, 24en 27 jaar uit Utrecht) zijn voor belediging en opruiing aangehouden. De vierzijn naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Op maandag en dinsdag zijnze met een dagvaarding heen gestuurd.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein