Getuigen gezocht mishandeling

vrijdag 20 maart 2015

Nieuwegein - Een 14-jarige jongen uit IJsselstein is op woensdag 21 januari op de Raadstede mishandeld door twee jongens. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer parkeerde om 12:15 uur zijn fiets bij een trap ter hoogte vaneen bedrijf op de Raadstede, toen hij uit het niets door twee jongens werdaangesproken. Vervolgens werd het slachtoffer uitgescholden, geduwd en geslagendoor de twee verdachten. Hij liep hierbij verwondingen op aan zijn hoofd. Hetslachtoffer zag kans om weg te komen en liep vervolgens in de richting van hetwinkelcentrum. De verdachten achtervolgde hem totdat ze werden tegengehoudendoor omstanders.

Signalementen

Verdachte 1:

-

tussen 1.70 m en 1.75 m lang

-

ongeveer 17/18 jaar oud

-

bruin/zwart haar waarvan de zij- en achterkant opgeschoren en bovenkant ineen zijscheiding

-

normaal postuur en droeg een donkerkleurige jas

Verdachte 2:

-

tussen 1.70 en 1.75 m lang

-

ongeveer 17/18 jaar oud

-

kortgeschoren haar

-

normaal postuur en droeg een donkergroene jas

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dezemishandeling woensdagmiddag op de Raadstede. Getuigen die zich nog niet bij depolitie hebben gemeld, worden verzocht contact op te nemen met de politie via0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein