Man mishandeld na vernieling; Oproep getuigen

zondag 18 december 2016

Nieuwegein - Op zaterdagavond 17 december kreeg de politie een melding van een vernieling die had plaatsgevonden op de Toermalijndrift. De verdachte vluchtte maar werd achterhaald. Dit leidde tot een vechtpartij en een mishandeling.

Rond 22.30 uur vlogen bij een woning aan de Toermalijndrift de ruiten eruit. De vernieling werd vermoedelijk gepleegd door een 40-jarige inwoner van Nieuwegein die een relatieconflict had met de bewoonster. De Nieuwegeiner vluchtte direct weg maar werd op de Burchtdrift achterhaald door een vriend van de bewoonster. Dit leidde tot een vechtpartij waarbij de Nieuwegeiner aanzienlijk letsel opliep. Hij moest met hoofdletsel worden vervoerd naar het ziekenhuis waar hij werd opgenomen voor medische behandeling. De verdachte die hem had toegetakeld, een 30-jarige man z.v.w.o.v.p., werd door gealarmeerde agenten aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n) van zowel de vernieling die plaatsvond op de Toermalijndrift als de vechtpartij die kort daarna plaatsvond op de Burchtdrift. Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein