Beroving

maandag 16 november 2015

Utrecht - Op zaterdag 14 november werd een man van zijn persoonlijke spullen beroofd op het fietspad Winterboeidreef nabij de Van Brammendreef. Burgernet werd geactiveerd maar de verdachten wisten te ontkomen.

Rond 18.45 uur fietste het 29-jarige slachtoffer over het fietspad van de Winterboeidreef. Daar werd hij tot stoppen gedwongen door drie onbekende personen die onder bedreiging van een wapen zijn persoonlijke spullen en fiets afnamen. De verdachten vluchtten hierna weg in de richting van de Tanhauserdreef.

Van hen is het navolgende signalement bekend :

- Leeftijd 17/19 jaar oud, 1.75/1.80 meter lang, lichtgetint uiterlijk, droegen allen een

capuchon, twee van hen droegen een zwarte jas en 1 een witte jas.

Bent u getuige geweest van deze beroving? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Het liefst heeft de politie direct contact met getuigen van misdrijven, en mensen die meer informatie hierover hebben. Belt u via 0900-8844, dan hebben we de mogelijkheid om u specifieke vragen te stellen. Maar stel, u Kent de verdachten en zij kennen u. Dan wilt u wellicht liever anoniem blijven? Belt u dan alstublieft meldlijn M 0800-7000, want de politie krijgt liever een anonieme melding, dan geen melding!

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein