Jongen beroofd van telefoon

donderdag 19 januari 2017

Nieuwegein - Woensdag 18 januari werd aan het einde van de middag een jongen op de Korenbloemstraat beroofd van zijn horloge. De recherche zoekt getuigen.

Rond 17.50 uur stapte een 16-jarige jongen uit IJsselstein uit de tram bij het winkelcentrum Hoog-zandveld. Hij werd achtervolgt door drie onbekende jongens. Op de splitsing van de Korenbloemstraat met de Lijsterbestunnel spraken twee van hen het slachtoffer aan. Ze wilden zijn horloge en geld. De jongen wilde dit in eerste instantie niet afgeven, maar toen één van de twee hem bedreigde met een steekwapen, gaf hij zijn horloge. De twee renden weg richting de derde jongen die stond te wachten. Met z’n drieen renden ze in de richting van de Albert Heijn. Het slachtoffer ging naar een vriend en de politie werd ingeschakeld. In de omgeving zochten agenten naar de verdachte, niemand werd aangetroffen.Signalementen

De eerste verdachte is een jongeman met een donkergetinte huidskleur, rond de 19 jaar oud, ongeveer 1.74 meter lang met een normaal postuur. Hij had een volle baard, kort zwart haar en droeg een donkergroen jas. De tweede verdachte is degene die met het steekwapen dreigde. Hij heeft een blanke huidskleur, is rond de 18 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij heeft zwart krullend haar tot in zijn nek en droeg een donkerblauwe jas en een witte pet. Van de derde verdachte, degene die op afstand stond te wachten, is geen duidelijk signalement.Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de beroving? Heeft u gezien waar de verdachten heen zijn gevlucht of heeft u andere informatie over de verdachten? Neemt u dan contact op met de recherche in Nieuwegein via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein