Schietincident

vrijdag 15 mei 2015

Utrecht - Donderdag 14 mei vond aan het eind van de middag een schietincident plaats op de Van Bijnkershoeklaan. De recherche zoekt getuigen.

Rond 17.45 uur zou een aantal voertuigen op straat hebbengestaan waaromheen een vechtpartij zou zijn geweest tussen meerdere personen.Daarbij zou geschoten zijn waarna de personen in de voetuigen waren gevlucht.Ter plaatse troffen agenten een lege auto aan en bleek inderdaad geschoten tezijn, er werden hulzen gevonden. Er werd niemand aangetroffen.

Direct startte de recherche een onderzoek en verrichtte deForensische Opsporing sporenonderzoek. Op de Van Rooseveltlaan bleek een auto testaan die mogelijk bij het incident betrokken was en ook hier werd onderzoekgedaan. Burgernet deed een oproep om uit te kijken naar een zwarte Seat metkenteken 58-NT-TS die mogelijk bij het incident betrokken was.

In de avond werd in een ziekenhuis een man aangehouden die eenschotwond bleek te hebben. De man, 22 jaar Utrecht, wordt ervan verdachtbetrokken te zijn geweest bij de vechtpartij. Hij werd meegenomen naar hetpolitiebureau en zit vast.

De recherche doet onderzoek naar het schietincident en wat eraanvooraf gegaan is. Mensen die getuige zijn geweest van de vechtpartij en hetschietincident, informatie hebben over mogelijke betrokkenen en/of informatiehebben over de zwarte Seat, wordt verzocht contact op te nemen met de recherchein Utrecht. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem0800-7000 of via het Team Nationale Criminele Inlichtingen via 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein