Man probeert vrouw te beroven

dinsdag 19 juli 2016

Nieuwegein - Maandagavond 18 juli probeerde een onbekende man een vrouw te beroven die aan het hardlopen was aan het Meikeverpad. De recherche zoekt getuigen.

Rond 20.10 uur rende de 22-jarige vrouw uit Eindhoven over het Meikeverpad toen ze ineens van achter vast gepakt werd. De man deed een hand voor haar mond en trok haar naar de grond. Toen zijn hand iets loskwam van de mond van het slachtoffer, begon zij te schreeuwen. Dit schrok de dader zo af, dat hij het op een rennen zette verder het Meikeverpad op. De Eindhovense rende een andere kant uit en wist de politie in te schakelen. In de omgeving is gezocht, niemand werd aangetroffen.Signalement

De man heeft een lichtgetinte huidskleur, mogelijk door zon gebruind, is ongeveer 30 jaar oud en zo’n 1.75 meter lang. Hij heeft een breed/stevig postuur en is nagenoeg kaal. Hij droeg een lichtgrijze halflange joggingsbroek en een lichtgrijze tanktop.

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien van de poging tot straatroof en/of heeft u een man gezien die aan het bovengenoemde signalement voldoet? Neemt u dan contact op met de recherche in Nieuwegein via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hagestein | 112 alarmeringen Hagestein | Goedkoop Tanken in Hagestein | Supermarkten in Hagestein | Weerbericht Hagestein